Alla inlägg den 12 april 2011

Av MissBatman - 12 april 2011 22:29

Idag har jag ätit kärlek.
Nu sitter du säkert där och tänker, "vadå ätit kärlek? Kärlek kan man ju inte ta på och hur ska du då kunna äta något som inte går att ta på?!"
Då kan jag berätta för dig att kärlek går visst att ta på och den går att äta OCKSÅ!


Titta bara här!

  

Av MissBatman - 12 april 2011 21:28

Ikväll är det tisdag, eller ja, det har varit tisdag hela dagen. Jag vet att ni vet att det är tisdag och det är inte min favoritdagar. Denna tisdag har ändå varit bra, för jag har ljustisdag! Ljustisdag = man tänder ljus överallt.

Sen så kan jag berätta att min Lp-skiva med Harpo var kanon! Just nu går "Me and my bubblegum gun" väldigt mycket. Den är raffig som min mamma skulle ha sagt.
Du kan lyssna på den på sotify om du vill, för det vill du väl?

Jaha, nu då? Nu har jag nog inget mer att komma med. Om du inte vill veta att jag har möblerat om mina ljus då och läste du nu och ville inte veta så kan jag bara säga, "surt, lillen!"

Nu ska jag njuta och vara uppe sent, för imorgon är jag så ledig så. Därför ska jag ha kaffe så sent som bara den. Mest för att verka cool, verkade jag cool?

Jag har beslutångest också, vem ska jag vara kär i?! Erik eller Mackan? Dom är ju ett team så kanske kan man vara kär i båda? Eller?

Hejdå, småttingar!

Av MissBatman - 12 april 2011 07:35

Hej, min alldels egna blogg. Jag ville inte berätta någonting alls. Jag har inte gjort något särskilt över huvudtaget. Mitt liv är inte så krångligt faktiskt. Man äter lite, sover lite, jobbar lite och mellan allt det där kanske man tar sig en kopp kaffe med antingen en svart kopp eller blommig kopp. Som idag, då valde jag en blommig kopp.

I helgen var ändå linns man rolig, inte för att han brukar vara tråkig eller så, men han var lite extra rolig när vi spelade "med andra ord".
Linn: Om ett barn föds för tidigt, i vad lägger man barnet i då?
Jens: Eh.. En påse!
Dom fick inte rätt på den, om någon undrade.

Annars gjorde jag succé på det nya stället jag jobba på igår. Det första jag gjorde var att råka krossa glas. När jag kom hem till mamma på lunch råka jag krossa en tallrik. När jag var på mitt andra jobb på eftermiddagen tappa jag det mesta jag höll i, men där gick iallafall inget sönder. Fast iochförsig så paja jag en lampa första dagen där, så det är väl så jag imponerar. Jag borde verkligen byta taktik.

Men nu har jag inte tid med detta mer, för jag ska förgifta lite småbarn idag på mitt jobb. Det ska bli kul!
Nejdå, jag är ju snäll.
Sen på eftermiddagen ska jag dricka kaffe ur en helt annan kopp. En kopp med en ko på. Ni ser? Det händer ju massor i mitt liv! Jag byter ju kaffekoppar hej vilt! Ikväll kan jag köra en svart kopp också.

Just ja, hejdå!
Och mina vackra, kramas MYCKET!
Jag ska krama min mamma idag.



Presentation


Underbara MissBatman är jag. Glad och uppspelt, bitter och sur, mysig och go, trevlig och artig, snäll och djup. Jag är det där erbjudandet där allt ingår.

Krambuffé

Borde vi kramas mer?
 Ja
 Nej

Fråga mig

7 besvarade frågor

Batmans gästbok

Batmans kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards