Senaste inläggen

Av MissBatman - 21 november 2011 19:42

Känns som om jag är någonstans i slutet av 40-talet, innan elektroniken hade startat. När dom liksom kunde göra något utan ström (bara att jag inte kommer på något). All min elektronik håller på att dö. Bara sådär. Datorn leker med mig genom att stänga av sig hela tiden, mina lampor går sönder, jag har ingen DVD, min telefon är döden och det endasom faktiskt fungerar är min TV.
Men den har ju också stora problem, för dom kan ju inte sända något bra över huvudtaget. I veckan kollade jag på en kille som berättade att han gillade hissar. Han hade varit i många hissar.
Kul för honom, men....

Sen är jag pank också och har ett stort behov av att handla. Skiter i vad det är BARA JAG FÅR HANDLA!
Pyssla vill jag göra också. Typ sy eller göra ljus.
Hur syr man och hur gör man ljus?

Imorgon ska jag iallafall vara i 2000-talet för jag ska på utbildning om en ny telefon. Vi ska få nya telefoner på jobbet och JÄTTEmoderna sådana också. Ska njuta lite.

Annars har jag ljus tända, mina sista.

Kram, ni är moderna ni.

ANNONS
Av MissBatman - 21 november 2011 06:00

Jag har inte tid att hänga här egentligen, men här är jag. Ska vara på jobbet klockan 7 och ska gå hemmifrån om exakt 20 minuter. Är inte direkt klar.

Men det är lite lustigt. Varje gång jag ska bege mig iväg någonstans, så kommer jag på tusen andra saker jag ska göra. Typ sitta här, dricka lite, tvätta av diskstället, dammsuga, julpynta, plantera om en blomma eller ta en kaka.
Ungefär vad som helst kan jag komma.

Jag vet inte varför.

ANNONS
Av MissBatman - 20 november 2011 17:54

Hej, min kompis och ni andra också!
Ville mest säga att jag har tänt brasa hos mamma och att jag snart ska åka hem. Ska nog dricka vatten när jag kommer hem. Om ni ville veta.

Jag fick en kommentar igår och det stod inte vem det var ifrån. Jag är sååååå nyfiken nu!? Kan jag ha ett hemligt fan någonstans i mellansverige? Känner mig som en kändis nu.
Vem är du och saknar du mig? Kram.
(Hoppas att mitt fan svarar)

Annars har helgen varit bra för jag åt räkor igår och vin.
Och så var ju grannen på plats och egentligen skulle hon varit här idag också, men det är ingen bingo idag.
Bajskorv.

Puss

Av MissBatman - 19 november 2011 01:37

Ville mest meddela att veckan har varit bra och att jag är här. Hemma.
Ikväll var jag hemma hos Pinnen och Jens. Dom har en ny soffa förstår ni och den måste jag vara bland dom första att inviga. Så det gjorde jag också. Det gick lite för bra att inviga den och den väl lite för skön att vara i.
Lyckades iallafall somna 3 gånger under kvällen.
Jag tror jag är den första att somna i deras soffa. Det ska jag bära med mig, liksom ha något att skryta om, något att vara lite först med.

Annars så har jag, genom att få se en persons tuttar, gissat hur gammal personen i fråga var. Jag visste inte att jag hade tutt-talanger, men tydligen hade jag det. För jag hade rätt om åldern. Ska lägga till den talangen i listan nedanför min gissa-skostorleks-talang. Det ökar.

Imorgon ska jag på kalas. Ett riktigt.
Ni vet, lite kakor, lite mingel och den obligatoriska tårtan.
Jag vet inte vad som är skillnaden mellan en fest och ett kalas.
Är det att man byter ut tårtan mot alkohol?
Sen har man ju kortkort på fester och lite glitter och på kalas vet vi ju att man har dom där kalasbyxorna.
Jag äger inga kalasbyxor och inget kortkort med glitter. Fa-an.

Men jag äger ljus och dom ska jag tända imorgonkväll med min granne och lördagsprata.

Av MissBatman - 17 november 2011 22:58

Vilken dag i veckan det än är så säger jag alltid samma sak när jag ska gå "Trevlig helg". Det kommer i ren automatik, jag tänker inte alls på vilken dag det är. Jag har så mycket helgtänk, fredagskvällstänk.

"Men Sofia, det är ju bara måndag idag?"

Som om det skulle finnas en regel att om det är måndag, så kan man inte ha en trevlig helg till helgen som kommer. För den kommer.
Alltid.
Helgen.
Även om det är måndag eller onsdag eller fredag,
så kommer det en helg. Antingen förr
eller senare.

Och den vill att ni ska få
Trevlig.
Även på måndagen.

Så, trevlig helg
lovers

Av MissBatman - 16 november 2011 22:01

Jag var på godislagret idag. Där är det alltid samma folkslag. Det är en från bänken i centrum, ett nykärt par som ska hyra någon ny film från förra året som dom lika gärna kunde ladda ner, två barn som tycker att det är häftigt att få handla själv i-en-riktig-affär och så mamman med barnet som köper godiset bara för att få tyst på sin unga en liten stund. Vi har alla varit där, vi vet hur det fungerar. Godislagret-regeln 
Men så finns det dom som har vägarna förbi, som aldrig har varit där. Men som gick dit just då, som inte riktigt vet vad godislagret är. Känner inte till förhållandet mellan oss och dom.  
Godislagret är ingen affär, det är som att gå till en gammal vän. Det är inte så noga, det är lite okej, dom har ingen avsikt med någonting. Det enda dom vill är att ge oss lite varor i utbyte mot pengar, inget annat. Dom vill inte vara störst, bäst eller vackrast. Dom vill mest bara ha sin affär där.

Det är det enda stället i hela finspång man faktiskt kan betala sina varor med enkronor, så jag gick dit.
Betalade mina varor med just det. Enkronor.
- 41 kronor då, tack ler hon alltid snällt.
- Ja, då ska vi se vad vi kan skrapa fram ler jag lite och börjar räkna dom. Enkronorna. En efter en..
Så står han bakom mig i kön, han som bara hade vägarna förbi, som inte har en godislagret-uppfattning, som inte vet att det är en vanlig affär. Han vet inte att det är en okej-att-betala-med-enkronor-affär och bråttom har han också.
Jag börjar få lite panik. Jag är ännu bara på tjugotre enkronor..
Jag försöker le åt honom.
Han bakom: stenhård och från Norrköping
Jag försöker igen..
- Nu får du lite växel också, ler jag ännu lite mer åt henne i kassan
Han bakom mig: Stenhård och från Norrköping
Innan jag går ut tittar jag på honom bakom mig och säger "tur att det snart är lön" som att säga förlåt.
Som att berätta att nästa gång du står bakom mig kommer jag antagligen betala med en helt vanlig femtiolapp. 

Det finns ett "godislagret" i Norrköping också. Det är som att vara på lotteri när man handlade. Han sa aldrig hur mycket han ville ha betalt. I början tittade han i kassan på mig som om jag var en idiot för att jag inte gav honom pengar. Nu har jag lärt med regeln. 
Så nu betalar jag bara med 500-lappar.
Så man vet att det räcker.
 

Av MissBatman - 12 november 2011 22:02

Ville mest säga att idag för tre år sedan skrev jag mitt första inlägg här. Nu borde ju se över och sammanfatta dessa år. Fast jag gör ju inte sådant. Ni vet ju redan.

Nu ska jag sova.
Jag jobbar ju tydligen denna helg.
Ska fan åka el-cykel imorgon.

Av MissBatman - 11 november 2011 13:56

Jag har inget att komma med idag heller, så ni går och tror att jag skulle ha gjort något spännande, ovanligt, unikt, roligt, konstigt eller överdrivet. Nej, allt är som vanligt.
Eller jag har gjort mig en grön gryta, det är ju lite ovanligt iochförsig. Alltså inte grön som i nyttig, utan grön som i färgen grön. Det blir nog gott. Är man utbildad kock så är man liksom.

Nej, men min plan att vinna färgfemman på bingolotto går ju sådär måste jag säga. Tänkte att kan jag inte bli rik på att jobba kan jag vinna ihop mina pengar på bingolotto. Sen tänkte jag också att det är bara tanter som spelar och att dom kanske knappt ser att dom har bingo eftersom dom är så gamla och halvblinda allihop och alltså då inte ringer in. Om dom väl ser att dom har bingo och ska ringa in s tar det sååå lång tid att jag hinner möblera om innan dom ens har fattat vilket nummer dom ska ringa.Då kan man dra slutastsen att jag har stora chanser hinna före.
Men alltså... Det funkade fan inte alls.
1. Jag får aldrig bingo så jag kan ringa in
2. Nog för att tanter är sååå sega att man dör lite lätt ibland. Tro mig jag vet. Men när det gäller bingo är det fan drag i dom alltså. 

Men men. Det är fredag idag och det är ju trevligt.
Krambuffé på er! 

Presentation


Underbara MissBatman är jag. Glad och uppspelt, bitter och sur, mysig och go, trevlig och artig, snäll och djup. Jag är det där erbjudandet där allt ingår.

Krambuffé

Borde vi kramas mer?
 Ja
 Nej

Fråga mig

7 besvarade frågor

Batmans gästbok

Batmans kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014
>>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se