Senaste inläggen

Av MissBatman - 12 januari 2012 22:30

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

Jag lekte nog mycket med mina vänner att vi slängde ut våra pojkvänner från fönstret. Sen fick jag nog min första mobiltelefon också, som jag hade med mig till skolan fast man inte fick (blev påkommen såklart och blev röd i ansiktet och gick skamset hem igen och lämnade den. Kände mig inte alls lika cool som jag trodde jag skulle känna mig kvällen innan). Jag hade också med mig min freestyle till skolan och blev lite påkommen med den. Inga framgångar.
2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Ett år? Jag har nog dåligt närminne kanske. Jag vet bara att jag var nyinflyttad till Finspång IGEN och längtade till söder delar eller öster eller väster eller norr eller vart som helst så länge inte staden slutade på jävla spång. Jag var trött på spångar hur fina dom än må vara. Seden drack jag ju kaffe och skratta åt dåliga skämt som vanligt.
3) FEM SNACKS DU GILLAR
FEM? Räcker väl att skriva choklad.
4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Parken . Vad ska vi göra med Henry
Håkan Hellström - Kom igen Lena
Håkan Hellström - En midsommarnattsdröm
Lars Winnerbäck - Tvivel
Miss Li - Miss Li

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Köpa torp!
Köpa allt till mitt nya torp
Köpa allt mina kära vill ha
Resa tusen resor
Göra allt bara.
6) FEM DÅLIGA VANOR:
Skjuter upp allt som går att skjuta upp
Sover för mycket
Handlar för mycket
sparar för lite
och snarkar om det är en dålig vana eller bara en ofrivillig högljudd grej.
7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Mysa och då menar jag inte mysa som i att bara ordet mysa, utan det ska vara ljus och det ska vara doftljus och varmt kaffe och bra musik och allt det där.
Äta tacos eller annan from av mat som är god (jag gillar mat (jag vet, det syns inte))
Lyssna på för bra musik.
Titta på svenska serier typ rederiet.
Äh, jag gillar väl vanliga saker som alla gillar. En god dikt sitter inte fel.
8)FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Jag frågade Linn "vad skulle du aldrig kunna se mig bära?"
- Jag vet inte, någon sockersöt rosa klänning kanske.
"skulle jag inte, varför då?"
- Äh, vad fan du hatar ju rosa och sånt. Du blir ju förbannad bara du kollar i vårkatalogen

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Min dator, vad vore livet utan att snoka runt bland människor liv eller läsa dagens dödsannonser i tidningen?
Min mp3, min vän i livet!
Telefon, annars vore jag arbetsslös och det vill man ju inte vara.
Mina ljus så kan mysa med lite musik till och en dikt och kaffe och en vän och allt det där.
10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:
Linn för hon är den enda som antar utmaningen. Varför kallar man det utmaning?

Vad är grejen? Hursomhelst, hon är utmanad och jävligt söt och fisig.
ANNONS
Av MissBatman - 12 januari 2012 21:46

Tjo fräss bloggers!
Idag har jag bjudit på kaffe och sofia har fixat fågeln som var på matbordet. Jätte gott MUMS!
Sedan tittade vi på film, den va jätte bra TOPPEN. Kanon 4av5 toasters.
Vi kom sedan på att vi ska pyssla,  jätte pysslit HiHi.
Nu ska jag dricka kaffe.
P.s Imorgon börjar jag med min video blogg.
/ kram Jens

ANNONS
Av MissBatman - 10 januari 2012 22:39

Jag har inga vinterskor. Jag äger bara ett par halvdana fejkconverse, är inte detta hemskt? Kommer jag att dö nu? Kommer jag få sköldskador på fötterna så jag kan inte räta ut dom helt och se cp ut? Kommer jag bli sjuk? Kanske feber? Ont i halsen? snorig? Dö i köld? Jag vet ju ingenting! Jag har inte ens ett par rena strumpor att ha till jobbet och jag kan absolut inte gå barfota i skorna, så snygga fötter har jag inte.
Men det är lugnt hörrni, var inte oroliga. Jag ska handla skor imorgon, för min mamma tror att jag faktiskt kommer att dö utan vinterskor. Iallafall låter det som så och det är ju tur att man har någon som verkligen bryrs sig om om man fryser.

Annars då herrer? Några hjältedåd eller sparkningar på smalbenen den senaste tiden?
Inte här iallafall. Här är allt som vanligt. Man går sina tanter och gubbar på jobber, hoppas att det finns något godis i fikarummet. Man kommer hem och hoppas att någon snäll hustomte har diskat (har inte hänt än, men jag ger inte upp hoppet). Jag äter mina laxmackor, tittar på mitt gilmore grils, sover bort hela kvällen, går upp föritidigt nästa morgon och så dricker man tusen koppar kaffe för att känna att livet ändå är rätt bra.
Så längtar man ju såklart efter lönen. Alltid denna längtan efter lönen och så vinna såklart. Jag tror ju att jag ska vinna hela tiden! Jag förstår inte själv hur jag tror att jag ska vinna, jag har liksom slutat köpa alla former av lotter. Ändå tror jag ju hela tiden att några miljoner ska dyka fram. Förstår ingenting.

Ångrar mig lite nu, för jag lät så dyster och lite hej-mitt-liv-suger-litegrann-men-jag-överlever.
Så är det inte alls. Det är rätt trevligt att vara jag. Inte något sådär märktvärdigt trevligt kanske, men hur trevligt kan man ha det då? Herregud, vi alla måste väl, sova, skita, äta, jobba, städa och diska liksom. Man kan ju inte gå och ha det askul och ascrazy jämt. Det får man väl ta när man är ledig och efter att man har sovit, ätit, skitit, jobbat, diskat och städat. Det är ju inte så att andra har det så jävla mycket roligare än man själv bara fast man tror det. Så ja, det är rätt trevligt. Bara en sådan sak att jag har börjat läsa en ny bok. Trevligt.

God natt, puss.

Av MissBatman - 8 januari 2012 05:39

Jag har varit lite lat när det kommer till Eldkvarn, Plura liksom. Inte riktigt kommit in i eldkvarns-ringen. Det har kommit så mycket annat emallan. Det är Parken, nya skivor av Håkan Hellström, Dan viktor, Joe Purdy, gamla Lasse-låtar och gud vet allt.

Men så nu. Dom senaste månaderna och jag är verkligen så kär så kär! Det är ju tur att uttrycket "den som spar den har" finns iallafall. Jag har så jävla mycket Plura.
Tackar ödmjukast.

Annars är jag lite beroende av den nya serien Arne Dahl. Kan liksom inte vänta tills nästa avsnitt kommer. Inte för att det är det bästa jag har sett, utan för att det är mysigit, helkväll och såndant.

Nu ska jag äta en macka för att sedan gå till jobbet.
Med Plura!
Puss och kram

Av MissBatman - 3 januari 2012 20:12

Jag tycker inte om att inte ha skrivit på länge. Vad tror mitt 50-åriga jag att jag håller hus? Undrar inte hon vad jag har styrt mig eller vart mina tankar har fart?
Egentligen är det rätt onödigt att läsa detta när jag är 50 år. Vad ska jag med ordbajseri från min 20 årsliv till då? Ungefär som att leta efter program i en ett års gammal tv-tidning. 

Egentligen är väl det mesta jävligt onödigt här på jorden, för vi ska ju alla dö. Om hundra år är vi ju ändå stjärndamm som Jocke säger. Fast så vill jag inte tänka, så jag fortsätter att drömma om nya kramar, god mat, gratisgrejer, jordenrunt-resor, prinsar, nya skor och mitt torp fast jag ska dö. Jag vill liksom ha det bra under tiden. Jag tror lite på det där att allt räknas.

Det har varit nyår ju och egentligen har jag väl aldrig gillat nyår något stortartat driekt. Jag gillar högtider där man får något, dom andra är bara till för.. jag vet inte varför dom finns ens..
Fast det är något visst med nyår. Det är något i luften när många människor samlas på samma ställe för att fira det nya året. Det nya fina, goda, bra och perfekta året. Även om vi inte säger det rakt ut och hatar allt det där med nyårlöfte och att nytt år är ingenting alls att bry sig om.
Så ändå, ändå kan vi liksom inte låta bli att tänka; att nästa, nästa år kommer att bli bättre. Nästa år kommer det bli så mycket annorlunda. Det är inget vi säger till någon och knappt för oss själva, men vi tänker det ändå.
Det är liksom inte så jävla rockigt att tänka i klyschor. Det är liksom lite 90-tal att tänka så.

Nu ska jag nog titta på Gilmore grils innan jag somnar med mitt ögonskydd. Jag har tittat på den serien varje dag hela året!

Just ja, jag tänkte rädda världen iår. Men mer om det en annan kväll.
kramAv MissBatman - 23 december 2011 22:55

Jag spelade bingolotto idag.
Och nej, jag vann inte ett piss, men jag har ätit korv om det nu är ungefär samma sak (vilket det inte är men ändå).

Och jag har ju sagt att jag inte alls bryr mig om julen att jag vill bara få den överstökad och allt bla bla bla. Antagligen för att jag vill verka hård som jag så innerligt vill verka hela tiden. Men jag kan erkänna att jag är pirrig ikväll eller så jag är bara mätt, vet i tusan.

Igår låg det en present utanför min dörr när jag kom hem. Någon som verkligen visste var jag behövde och som var från min vackra fader. En stor guldig väckarklocka låg där, eftersom jag har en tendens att försova mig titt som tätt. Nu har jag alltså 3 stycken alarm på morgonen, så kommer jag inte i tid till jobbet imorgon så lär jag ha dött, för att jag har försovit kan inte längre vara ett alternativ.

Jag missar Kalle Anka imorgon och det gör ju inte så mycket, jag somnar ju iallafall varenda år och alla i min släkt ger i alla fall samma kommentarer varje år.
Så det är ju nästan som att jag inte missar något, kan ju alla kommentarer utantill. Perfekt!

Nu ska jag sova.
God natt.
Och God jul!
krambuffé till er!

Av MissBatman - 22 december 2011 14:42

En bra låt bara.
Lite enkelt och okomplicerat.
Som sagt, det är bara en bra låt.
Jag lägger ut.
Här:

Av MissBatman - 19 december 2011 20:22

Förra julen var jag underbar på alla julvis. Jag skickade julkort till alla jag någon har känt och kommer att känna ungefär. Jag tänkte att det kan ju vara trevligt att få något annat än räkningar ovh veckan vara på netto. Ja, lite så tänkte jag.
Självklart fanns det en baktänke med att skicka julkort och det är ju att JAG skulle få ett litet julkort av någon någonstans i Sverige. Vet ni hur många julkort Sofia den juliga fick?
Ett ett enda jävla fjuttigt julkort fick jag.
Egentligen fick jag väl ett då, men det räknas inte för jag fick tjata mig till och jag stod brevid medans det skrev och det var inte ens ett julmotiv på kortet.

Så iår bestämde jag mig att jag inte skulle skicka ett enda jävla julkort till någon. Lite som en hämnd liksom, till alla dom och till alla er.
Men iår har jag faktiskt fått julkort! Tre hela julkort har jag skrapat ihop och det är ju faktiskt 3 julkort mer än förra året som har ramlat ner i min brevlåda.
Och vet ni, jag har fått ett såntdär hemligt julkort också. Ett där det inte står vem det är ifrån. Det är liksom lite mystiskt, lite spännande, lite crazy, lite nyfiket och lite undrande. Det stod något om god jul till Batman (vilket är jag för alla er som inte fattat det, fast min blogg heter Missbatman) och något om en dejt och något om att det skulle bli av sen och något om att det lovar personen. Nu undar man ju när sen är och vem det är! Eller hur?! Tänk om det är ett såntdär ASSTORT fan av min blogg? Eller typ en Bob Hansson? Okej, nu far ju mina tankar iväg lite som vanligt. Egentligen spelar det ingen roll vem det är, för det är ett julkort med ett julmotiv och det är allt som räknas.

Men jag tackar så hjärtligt såklart!

Presentation


Underbara MissBatman är jag. Glad och uppspelt, bitter och sur, mysig och go, trevlig och artig, snäll och djup. Jag är det där erbjudandet där allt ingår.

Krambuffé

Borde vi kramas mer?
 Ja
 Nej

Fråga mig

7 besvarade frågor

Batmans gästbok

Batmans kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014
>>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se