Senaste inläggen

Av MissBatman - 19 april 2012 01:26

Mina vänner brukar påpeka hur ofta jag kan bädda en säng under dagen. Dom förstår inte nödvändigheten med att bädda sängen, om det så bara är två timmar kvar tills den ska bäddas upp igen.
"varför?! Och vem ser och du ska snart sova och fan".
Det handlar om en slags kärlek från min sida till sängen. Jag tycker om den lite för mycket. Genom att då inte bädda blir det så himla lätt att råka slinka ner en stund på tider man egentligen skulle kanske göra något annat.
Typ diska.
På så sätt gör en bäddad säng det lite svårare att hamna i den där rygglägefällan. Ett litet hinder att hoppa över. Liksom.

Ungefär som med en gammal lover man inte längre vågar ha kvar numret till. Ifall att och tänk om. 

ANNONS
Av MissBatman - 17 april 2012 14:15

Jag vet inte riktigt exakt hur en fjärrkontroll bara kan försvinna helt spårlöst. Jag har säkert ägnat över en timme med enbart kontrolletande. Det finns verkligen inte. Alls. Jag har tittat i frysen, i micron, i ugnen, i skafferiet, i sängen, i tvättkorgen och på alla andra ställen. Såklart.

Dom enda möjligheterna jag kan komma på är att:

1. Någon har snott den, vilket inte är så troligt eftersom att tjyven inte har någon användning av den. Den är dessutom skitful.

2. Någon har gömt den. Ganska troligt, men jag har ju letat. Överallt.

3. Jorden har öppnat upp sig som en reva i universums ordning av tid och rum. Som att jorden öppnat upp sig kanske bara för två sekunder och helt enkelt svalt kontrollen. Att den trillat ner i gapet kanske flera tusen mil ner och liksom slutat existera.

Det sistnämnda är liksom mitt ända hopp.

ANNONS
Av MissBatman - 16 april 2012 23:55

Jag jobbar ju natt nu och detta är alltså min första natt. Jag är alltså fast i 10 timmar med två personer jag inte känner alls. Nu tittar vi på tv om ett jättestort hus i England. Jag menar verkligen jättestort! Jag har en tröja på mig som är blårandig. Den är inte så fin, men sen är det ju inte den funktionen den ska ha heller. Vars fin alltså. Om nu just ordet fin är en funktion i sig. Nu ska jag sno kaffe, jag vill göra ett gott intryck såhär första gången och inte somna. Kanske skulle jag bakat något till dom eller iaf gett dom en kram? Jag är lite för feg.Kram

Av MissBatman - 13 april 2012 23:03Jag lyssnade på radio imorrse som så många andra mornar och så dök den här låten upp bara sådär och det är klart jag inte har kunnat sluta lyssna på den under dagen.
Det här kallar jag sväng! Snacka om att den ska vara med på min och grannes temafest den 28:de.
Det värsta är att vi inte har något tema till festen. Först tänkte vi ha tacos och sen tänkte vi ha en hyllningsfest för våra 10,5 år som vänner och sen tänkte vi ljuga att någon av oss fyller år så man kan sno åt sig lite presenter.

Men vi vet inte... Tacos vore ju iochförsig det ultimata eftersom det är lite av våran refräng så att säga, men tiden får utvisa.
Och vad gör man egentligen på en tacofest?!

Av MissBatman - 13 april 2012 19:05

Jag ligger i min säng och jag har legat i min säng en väldigt lång stund och jag tänker fortsätta ligga i min säng. Den är rätt så bekväm och det är varmt under täckte. Kort och gott så trivs jag. Först tänkte jag ha dåligt samvete för att jag ligger här och låter en rätt så dålig film vara på i bakgrunden för 3:de gången i rad. Att man borde göra något, något fredagsaktigt.

Sen ångra jag mig. Inte ska jag väl hitta på något crazy bara för att jag borde göra det, istället för att göra det jag har lust med. Det låter ju jättekorkat. Så jag ligger kvar här ett tag till.

Funderar på att räkna alla vita prickar på mitt täcke.
Får se hur det blir med den saken.
Imorgon ska jag jobba till 16, sen tar jag helg och tänker dricka vin. Men det är imorgon, det. Nu ska jag ligga här, vad gör ni för fredagssaker?

Av MissBatman - 12 april 2012 16:39

Jaha.... Kan tydligen inte göra styckindelning. Kanske är jag älskad ändå, jag vet ju inte. Jag vågar inte fråga heller.

Av MissBatman - 12 april 2012 16:16

Hejsan mina vänner och andra jag inte känner, men som jag säkert vill känna. Jag har lärt mig hur man byter rad på telefonen nu! Hur enkelt som helst om man vet hur gör då, och det vet jag ju. Elin på mitt jobb försöker göra min blogg känd i hennes hemstad, men jag tror inte hon lyckas sådär jättebra. Hon säger att det beror på att man måste känna mig för att uppskatta världens bästa blogg. Det stämmer nog. Hur ska jag nu kunna göra så ni känner mig via bloggen då? Det vet jag inte, kanske skriva min livshistoria? Den blir rätt kort iofs, jag tycker jag mest blir äldre och det är inte så mycket att skriva om för det fattar ni antagligen. En sak jag har tänkt på är: varför finns det smak på kondomer?! Enda saken jag komma varför det kan finnas smak är när man, eh ja, använder sin mun, men då har man inte kondom iaf. Så jag fattar ingenting! Har man smaklökar i framstjärten eller va? Tacksam för svar. Och ni, kram på er allihop! HejdåEller just det! Jag måste ju lägga in bilder på bloggen nu när jag har en supertele. Ska se vad det blir. Eh jag fatta inte hur man gör.Kyss

Av MissBatman - 6 april 2012 21:14

Jag vill mest meddela att jag är en utav dom där som är rätt så himla moderna människorna. Jag får liksom vara lite med i gänget nu och säga; "tja läget? Här är jag också!". Nu sitter ni väl i vad ni nu sitter i och undrar vad som gör mig så himla modern hela tiden och det ska ni få höra mina vackra. Sofia Anna Fransson är nu med i iphonegänget. Egentligen ville jag ju inte för att man blir varken snyggare, häftigare, rikare eller duktigare på att rita. Men sen tyckte mina vänner att jag måste gå vidare från 3310, så jag gjorde som jag blev tillsagd såklart. Mensappen är rolig. Har typ mens nu, fast den sluta nog idag. Jag tänkte om ni ville veta och ifall att osv. Sitter på mobilen och skrivert det här och fattar inte hur man gör styckindelning, så det kan ni ju sitta och irritera er på under helgen om ni har tråkigt eller så. Nu sitter jag bara och fiser i grannes soffa med lite ljus och god film, det är mer än trevligt ska ni veta. Jag vill även berätta hur älskad jag har känt mig under påsken, för det har jag verkligen. Känt mig älskad alltså. Jag har fått så gulliga påskägg och blommor och allt av mina kära. Det är så lustigt ibland. Här har dom gått in i en affär och tänkt på mig, lilla mig liksom, och velat ge mig någonting. Tänk att man kan göra något i en annan människa att dom tom vill ge en någonting. Det är så lustigt, ju. Det är ju bara jag. Kanske är vi alla inte något "bara". Nu måste jag sluta, kram.Y

Presentation


Underbara MissBatman är jag. Glad och uppspelt, bitter och sur, mysig och go, trevlig och artig, snäll och djup. Jag är det där erbjudandet där allt ingår.

Krambuffé

Borde vi kramas mer?
 Ja
 Nej

Fråga mig

7 besvarade frågor

Batmans gästbok

Batmans kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014
>>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se