Senaste inläggen

Av MissBatman - 18 juli 2012 13:08

Känner mig ungefär tvungen att skriva idag när jag sa att jag var tillbaka.
Tillbaka till vadå?
Vad vill jag veta när jag är 50 år om mig själv? Att jag duschade den 17 juli och att jag därefter luktade rätt så gott.
Kanske är det något att memorera...

Annars då?
Jodå, det jobbas och jobbas lite till och visst hinner jag också titta på lite utomlandsresor som jag inte bokar och så hinner jag simma lite och flörta med gubbarna på jobbet hinner jag ju också. Jag hinner även laga äckligt mat som jag sedan hinner att äta osv.
Jag hinner en del faktiskt. Och jag mår som jag förtjänar antar jag. Liksom lagom och det får man väl säga är ett himla lagom betyg för en lagom svensk 21 åring.

Just ja, har mycket mer än lagom ont i mina käkar. Fy och satan osv.
Att jag ska gå till tandläkaren?
Håll käften!

Nu ska jag äta ägg. Jag äter alltid ägg.
Kram

En bild för att jag kan.
Jag vet, jag är en riktig söööötis.

ANNONS
Av MissBatman - 17 juli 2012 20:16

Tinade lite köttfärs idag. Linn sa att jag inte var så bra på den där tiningsprocessen, så hon tog över.

Resultatet blev (enligt mig) sådär.

Hon har nu sagt med sin egen mun att nästa gång tinar jag.

Puss
Ps.. Om bloggande Batman är tillbaka?
Svar: ja, och denna gång med allt vad det innebär.
Puss igen.

ANNONS
Av MissBatman - 14 juni 2012 23:31

Kom på mig själv idag. Jag gick hem precis som vanligt med mina lurar i öronen. Vid mördarbacken innan mitt hus möter jag henne, henne och en hund. Vet ni vad idioten gör?!! Jo, hon ställer sig med sin hund och LER.
Och inte bara det, hon ler mot MIG. Jag förstår ingenting.

Tanke ett: känner jag henne? Ska jag hälsa? Om jag känner henne, vem fan är hon?
Tanke två: vad fan står hon och ler som en jävla idiot för?

Sen kom jag som sagt på mig själv. Jag blir misstänksam åt att en människa ler mot mig och till och med irriterad. För att en människa bara ville ge mig ett litet leende som är helt gratis och bara himla trevligt gjort.
Nej, Sofia tror att det är något fel på henne och letar efter någon baktanke. Vad fan vill hon ha av mig?
Det är helt sjukt av mig, ju.
Undrar du om jag är svensk?
Svar: ja

Nästa uppdrag: le åt en okänd person. Kyss

Av MissBatman - 14 juni 2012 20:02

Har försökt att skriva ett blogginlägg flera gångerna, men har bara tryckt på den farliga knappen "delete" och det faktitskt inte okej. Hela grejen med den här grejen är ju inte att man ska bara låt fingrarna köra precis som nu.
Amanda står och gör lasange och snackar skatter hela tiden samtidigt som jag försöker skriva någolunda sammanhängde, vilker jag inte gör så bra. Jag har liksom nämnt min blogg, skatter och lassange på några få rader.
Tur att ni är vana.
Förresten så betalar vi inte 30 % i skatt om ni undrar. Allt beror på vilken tabell man är i, okej? Inget tjat om att alla betalar 30 % nu. Punkt.

Oj, måste gå. Börjar jobba snart, tydligen.
Kram

Lena nyman är cool ju och död iochförsig, men man slutar inte vara cool för att man råkat vara död ett tag.

Av MissBatman - 10 maj 2012 00:18

Älskar min Granne Robban ikväll. Han har räddat mig från allt ont i världen!
Jag hade stora problem med att få skilda världar att fungera och jag var mycket deprimerad över det. Sen kommer han såklart, den äkta mannen och räddar mig. Han fixar liksom ALLT. Är det något jag gillar (älskar?) så är det halvlama svenska serier. Jag blir besatt och du gillar't.
Han ska få körtkort imorgon med, det vet jag. Han ska brassa skiten ur körgubben/gumman som han ska köra upp med. Och jag har köpt present, eller ja, köpt och köpt. Jag hittade några manshandskar hemma hos mig som tydligen ingen vill ha tillbaka som jag tänkte ge bort. Saknar du dom så har du till ungefär 15:00 och säga att dom är dina. Efter 15:00 så dom en helt annan ägare.

Skulle lägga mig på sängen och sträcka ut mig idag efter jobbet tänkte jag, råkade sträcka ut mig i en sådär 3 timmar. Typiskt mig.

Annars har veckan inte varit så märkvärdig alls, faktiskt. Det märkvärdiga har jag ju just skrivit om, om man nu kan kalla det märkvärdig och det kan man ju. Om man vill.

Nu ska jag sova, sådeså.
God natt lovers

Av MissBatman - 24 april 2012 20:56

För exakt ett år sedan så hade jag inget kaffe hemma. Idag ett år senare har jag inget kaffe hemma heller. Och jag säger som jag gjorde förra året. Jag vill antagligen inte vakna imorgon.

Av MissBatman - 21 april 2012 03:06

På något sätt har jag alltid velat jobba i en butik, inte sådär jättestor butik kanske. Lite lagom stor för att känna igen sina stammisar. Det verkar himla mysigt på något sätt.
Man kan skoja till det med någon, kanske dra en snabbis om vilket väder vi har och "oj, ska det regna hela veckan, ska du inte köpa dig ett paraply när vi ändå har extrapris?".
Och om dom råkar glömma köpa påse och sedan kommer fram med sina mynt för att köpa en ska jag säga att "det går bra ändå, ta dig en påse, du"
Och så ska jag påpeka varenda slipsknut och varenda strumpbyxa och säga hur fina dom är, för det är dom ju.

Men det där med att kunden alltid har rätt, det är bara skitsnack. Det skulle jag aldrig få för mig att säga.
Herregud!

Av MissBatman - 20 april 2012 00:27

Jag har nu under en ganska lång tid hört en röst i mitt sovrum. Det är inte något övernaturlig skenröst precis. Inte som att jesus eller buddha pratar med mig från ovan, nej inte så. En helt vanlig mansröst är det och jag brukar kalla honom för grannen. Eftersom det är det han är. Min granne alltså.


Det är liksom inte själva rösten som gör mig förundrar, utan det är hur jag kan höra rösten så tydligt. Det är inte så att han ligger och skriker sig sömnlösa om nätterna, bara massor av prat. Det låter grötigt så jag har inte orden som säg bara att dom finns där. Orden alltså.
Kanske har han liksom borrat något slag tunnel precis intill min vägg, så vi kan ha någon slags väggkonversation med varandra. Men det låter ju inte heller så himla klokt. Inte nu när vi har facebook och telefoner.

Och om det nu så skulle vara att han har borrat den där himla tunneln intill min vägg och vill småprata mellan sovrummen, så får han nog prata lite tydligare. Jag kan ju liksom inte sitta och gissa vad han säger.


Drömde förresten inatt att jag skeda med tanten i kassan på ica. Innan vi skeda gömde vi oss bakom ett träd också, ja. Oklart varför, men har en aning om att vi inte fick bli sedda. Tillsammans. Oklart varför det också.
Vi hade det bra iallafall och hon var rätt bra på att skeda. Inte lika bra som grannen då, men. Alltså en annan granne inte prata-i-väggen-grannen.

På lördag ska jag titta på Kalle Baah och jag är kanske lite efter, men jag har inte hört en enda låt av honom. Antar att jag hittat min sysselsättning imorgon, så man är med i gänget lite på lördag.

God natt, lovers.

Presentation


Underbara MissBatman är jag. Glad och uppspelt, bitter och sur, mysig och go, trevlig och artig, snäll och djup. Jag är det där erbjudandet där allt ingår.

Krambuffé

Borde vi kramas mer?
 Ja
 Nej

Fråga mig

7 besvarade frågor

Batmans gästbok

Batmans kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014
>>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se