Senaste inläggen

Av MissBatman - 16 oktober 2011 20:58

Jag har tänkt på en sak, eller ja, väldigt många saker egentligen, men en spciell sak. Jag tror jag har tagit upp det innan, men det gör inget. Det är ju min blogg så jag bestämmer allt. Najsigt.

Iallafall...
När jag ska gå till jobbet på morgonen så kan jag få för mig saker. Jag kan få för mig att jag glömde sätta på mig byxor bara sådär. Jag måste till och med känna mig för diskret så att dom är där. Det är ju inte så att jag inte skulle märka att jag gick ut i trosor, men det är liksom "tänk om!" och "ifall att.." . Jag VET att jag har dom på mig, men ändå, ändå måste jag vara säker. Eller att jag inte har skor på, att jag råka gå ut i tofflorna. Det tror jag också väldigt ofta och måste liksom kika lite diskret så att tofflorna till 100 % lämnades hemma. Men jag menar det är väl KLART jag inte har tofflor på mig och det är väl KLART jag har byxorna på mig!
Men ändå... Tänk om..

Fast jag kanske tänker på sånt bara för att jag är Sveriges mest tankspridda person. Jag menar, jag glömmer alltid min mobil eller plånbok om jag är i Norrköping och vi får ALLTID springa och leta efter den och jag glömmer för ofta nycklarna i låset, jag glömmer ofta ta med mig sakerna jag just har handlat, jag tappar saker, kladdar och på jobbet lyckas jag alltid göra allting bakochfram och uppochner. Varje dag på jobbet letar jag efter mitt papper minst en gång om dagen som jag har lagt på dom mest konstiga ställena. Jag bara tackar gudarna att jag inte tappat bort någon nyckeln än.

Jag känner väl lite att det är ju bra att jag har koll på att jag har kläder på mig, men det kanske inte är det viktigaste jag har att tänka på.
Jag lovar er att jag kommer att tappa bort mig själv snart och vem ska då leta efter mig?! Oj oj.

Men byxorna, dom bär jag.

Ps..saknar min mamma. Jag är så mammasugen att jag dör! Jag ska ringa henne nu och tvinga henne att komma och sova hos mig. Sådeså!

ANNONS
Av MissBatman - 13 oktober 2011 20:06

Hej, jag är här nu, för någonstans måste man ju vara. Det har jag läst. Jag har inget att berätta, ovanligt va? Nu trodde ni att ni skulle få höra något helt crazy antar jag. Men det ska ni inte få, är inte det lite crazy i sig? Bara undrar liksom.


Har ni gjort något crazy sen senast? Ätit mat från en tallrik, råkat kissa i toaletten eller klätt på er själva? Bara undrar liksom.


Annars så spyr jag på pasta snart, rätt mycket. Det är fan inte så jävla crazy att äta makaroner eller spagetti en hel vecka. Det är inte gott heller för den delen.
Men tur som jag har, så har man ju ett ess i fickan (kan man säga så?). När jag städade idag (alltså, ni skulle ha sett! Jag var snabbare än ALLT. Jag liksom sprang i lägenheten och jag kasta med moppen och dammsög som om det var krig! Och glöm inte att jag var noga också. Ni vet, bort med mattor och bakom soffan och glöm inte listerna! Det tog under två timmar att städa hela lägenheten som annars tar en hel dag. Jag är iochförsig rätt bra att komma på andra saker att göra när jag städar. Jag råkar kanske sätta mig lite vid datorn, kanske råkar spela några timmar, somnar en stund, ser en film, åker iväg på en charterresa, går och fikar hos någon, kommer på hur intressant det är att läsa 5 veckor gammal reklam, kollar igenom alla min låtar och till slut har man helt glömt bort att man ens städade. Denna gång gjorde jag bara en enda sak och det var att STÄDA och fort gick det!) så hitta jag ett litet presentkort om en middag som jag inte har utnyttjat från min föregående sambo. Snacka om att den kvinnan ska få laga åt mig på söndag. Blir det pasta så slår jag ungefär ihjäl henne om inte Robert är hemma då. Då får det vänta lite.


Idag har jag slagit mitt rekord att ha den längsta parantesen i min blogg. Crazy.


Nej, hejdå fina människor. Sofia ska upp förtidigt imorgon igen, så det är bäst hon lägger sig.
God nattsömn!

ANNONS
Av MissBatman - 9 oktober 2011 21:23

Idag var det en underbar dag på väldigt många sätt. Trots att jag håll på att ramla i trätrappen, fick mens, förlora på bingolotto, brände maten, spillde ner ungefär hela mig med vatten genom att diska (ja, det går) och trots att mina enda byxor jag äger gick sönder.
Och ändå! Så har min dag var väldigt bra. Jag vet inte varför, för så är det ibland.


Kanske var det morgonkaffet på vägen till jobbet som gjorde mitt humör och kanske att det var sådär höstigt kallt och mörkt ute. Sen hjälpte det kanske till att det var sådär folktomt ute. Sen kan det också var mina män i min mp3. Det kan ha varit  det.


Det är som när man hittar en lyssnar-sönder-låt på morgonen och bara blir sådär sprallig och pirrigt kär som man kan bli, för det kan man bli. Det vet jag, för det har jag blivit. Det spelar nästan ingen roll vad man råkar ut för under dagen för man är ändå en levande sol! Konstigt, men det är inget jag klagar på.


Som idag.
Fast jag hade inte en låt, jag hade en morgon.
Och jag ger dig då fan inte min morgon och inte min dag heller, så tro inget!


Nu ska jag kolla på mina ljus och läsa om tankeläsning. Jag ska börja med det nu. Tankeläsning alltså.

Av MissBatman - 5 oktober 2011 21:59

Parlamentet är på dygnets alla timmar nu. Man går runt lite i lägenhet och skrattar några gånger, plockar lite, går förbi datorn och skrattar lite till. Det är rätt okej. Egentligen är jag inget större fan av parlamentet, men jonas kollade ju alltid det och då hände det faktiskt att jag också tog mig en titt. Sen tittar jag väl av gammal vana. 

Alltså... helt ärligt så har jag INGENTING att komma med. Den här veckan har jag inte gjort något alls förutom att hänga på östermalmsrakan. Inga spännande historier att krydda till, inga konstiga samtal eller pms. Nej, det har varit så vanligt att man inte vet något annat.
Eller ja, jag har slagit mitt personliga rekord på hur många gånger jag kan handla på netto under samma dag. Sex sycken gånger tycker jag inte är illa pinkat! Fem av dom sex gångerna frågade pojkarna utanför netto om jag hade en hemtelefon, sjätte gången gav dom antagligen upp.

Ja, det var väl det som hade hänt denna vecka!
Fortsätt gärna att läsa min blogg och min spännande vardag!
/ Tjejen med drag i

Av MissBatman - 1 oktober 2011 23:15

När jag satte mig i min bil härom dagen, så ramlade en kotte ner på min moterhuv. Hela somaren har kotten suttit i trädet och nu var den mogen och släppte greppet och ramlade. Den kotten är typ 3 månader gammal och redan mogen, själv är jag 20 och inte mogen ett skit. Då undrar man ju, vad vet kotten som jag inte vet? Åh, du visa kotte ge mig ett svar.


Det är ibland så svårt att vara människa, eller ja, det är inte konstigt att vara människa men alla andra människor är konstiga. Jag läste just att Gävle kommun har lagt ner tvåhundratjugoentusen kronor på att ta fram en ny slogan på denna fina stad. Och tvåhundratjugoentusen kronor fick dom fram (håll i er nu!) "Välkommen ombord!". Att "välkommen ombord" inte är en bra slogan fattar ju varenda kotte, men tydligen inte varenda människa i Gävles kommunstyrelse. Eller kan man tänka sig att någon kommunal kotte släppt greppet om sin nyktert gråbruna kommunalgren och fallit handlös mot reklambyrånas villande träskmarker.


Jag har varit i Gävle. Det är en fin stad och dom är visserligen en liten hamn där dom lastar kaffe och har sig. Är det alltså här vi ska gå ombord och vart ska vi åka? Och varför vill dom så gärna bli av med oss? Eller är det Gävle kommunstyrelse som har gått om bord? Kan man till och med tänka sig att styrelsen är helt ute och seglar?
Ack, du lilla kotte på min motorhuv, jag har ju så många frågar, men du tiger vist. Ibland är det ju bäst att bara vara tyst.

Jag satt i möte med en jättegammal reklamer som försökte sälja in ett koncept och efter ett tag slutade jag lyssna. Och så tänkte jag att om han skulle vända sina tänder bakochfram, skulle han då äta upp sitt huvud?


Jag fick en gång ett brev där en man berättade att Alingsås troligen var Sveriges tråkigaste stad, så han bad mig att göra ett reportage. Så jag åkte dit och gick in på turistbyrån och frågade om Alingsås var Sveriges tråkigaste stad.
- Ååååå, nej, så den översvallande turistchefen. Här finns så mycket man kan göra!
- Jaha, sa jag. Vad kan man göra då?
- Ja, man kan tillexempel (jublande hon) besöka stenen där man fann Karin Boye död.
Kan man annat än älska en stad som profilerar sig med stenen där man fann Karin Boye död?


Alingsås är ju en jättefin stad och det är Gävle också! Och snälla Gävle, ni kan lita på att varenda sten bär på sin historia i dessa urgamla kulturtrakter. Lita på Gävle. Kasta eran dumma slogan i papperskorgen och säg; "Här är ingen välkommen ombord, för vi ska inte resa någonstans. Vi stannar kvar i denna trevliga stad!" Dags att visa lite Gävle anamma!
Åh! Hörde lilla kotte? Gävle anamma. Det var ju bra

Av MissBatman - 30 september 2011 00:42

Hej. Jag heter Björn, men mina vänner kallar mig assface. Skojade om assface. Ska försöka att hålla mig till svenska, så att Sofia förstår. Jag skojar, Sofia är jätteduktig på engelska. Värst vad jag skojar mycket. Det är för att jag är för cool för att vara allvarlig. Skojade igen. Måste sluta med det. Ni har väl inte tröttnat på mig redan? Jag skriver ni, för jag är bombsäker på att Sofia har minst EN MILJARD (tre st alltså) läsare. Jag vet inte vad det är tänkt att jag ska skriva här, men vem fan bryr sig, egentligen? Om ni tycker att jag är cool som svär så kan ni kolla in tourettes guy på youtube, han svär mycket mer och är således en hel portion och kanske till och med några liter coolare än vad jag är. 

Skitsamma. Eftersom jag gästbloggar/hästbloggar här kan jag ju berätta lite om Sofia och hennes dåliga inflytande på folk. Hon är som alla vet en sån där notorisk höstmänniska. Hon är bara glad på hösten. Alla andra årstider vill hon mörda alla som heter Johannes. Så min kompis Hannes klarar sig undan, för han saknar ett Jo. Men för att komma till det dåliga inflytandet. På grund av henne har jag börjat fråga folk vad de har i sin tacos, och senast idag hade jag tända doftljus (lite bögigt, jag vet, men så crazy är jag) och drack ett te med smak av äpple, kanel och russin. Höstigt som ruttna löv, liksom! Ja, en del viktigpettrar kanske vill påstå att Sofias dåliga inflytande skulle fått mig att dricka kaffe, men alltså, det smakar ju annat än GOTT, så jag avstår gärna ett tag till, tackar som frågar och tack för påtåren, dåren.
 

Sofia vill nog att jag ska framställa henne som lite cool också, för Sofia är ju lite cool, också. En gång var hon och jag skitcoola, och när vi är 50 ska vi berätta för våra respektive barn att vi minsann har stått på en bro och pekat finger mot lastbilar. Det hela är förstås en enorm lögn, men vem fan bryr sig? Det vet ju inte barnen. De vill ju bara att deras föräldrar ska vara skitcoola, och eftersom vi gör saker som bara är coola nu, som säkert inte är coola om 30 år, så får vi ljuga ihop något häftigt, som att peka finger. Peka finger kommer ju alltid att vara coolt. 

Vill ni läsa mer om coola könsord och svordomar kan ni kolla http://bjoern.atthem.se, där skriver min bror. Skojade. Det är jag som skriver där. HEHU. Ok, ring mig.
Du kommer inte ringa mig :(

/Björnjäveln

Av MissBatman - 29 september 2011 14:41

Alltså denna dag har ju hunnit med MASSOR! Känns det som iallafall. När jag börjar jobba klockan 16:00 hinner jag aldrig något. Typ duscha och äta ungefär. Och vakna såklart. Det är ju alltid en fördel, men det förstod ni kanske.

Det börjde med att jag kollade på "efter tio" med mitt morgonkaffe. Jag såg nästan hela programmet! Det är lite konstigt, för jag gillar verkligen morgonprogrammen väldigt mycket. Jag kan på fullaste allvar sätta klockan på 8:00 för att hinna se nyhetsmorgon om jag är ledig. Jag skulle heller aldrig i hela mitt liv få för mig att sätta på musik på morgonen. Det funkar verkligen inte, då blir jag irriterad. Nej, på morgonen måste jag någon som pratar, typ nyhetsmorgon.

Dagen fortsätter och hinner bjuda en vän på kaffe och jag hinner vara på ica och jag hinner och prova baddräkter. Och jag hinner sitta här!
Alltså... fan vad jag hinner idag!
Sen har jag iochförsig inte duschat eller lagat någon mat idag, men det spelar ingen roll.

Jag har en baddräkt nu. Det är skönt. Då får man bädda in sitt vardagsrum lite.
Ni kan ju sluta skratta åt min baddräkt, förresten. Den är lite prickig, såatteh.

Nu ska jag nog diska, för att jag hinner.
Kramkalas på er.

Av MissBatman - 27 september 2011 02:13

Denna tiden på dygnet en helt vanlig måndag är det väldigt ovanligt att se Sofia uppe.

Men vad fan gör man?!
Det liksom går bara inte att sluta titta.
Jag kan bara inte!

Bara ett avsnitt till...

Presentation


Underbara MissBatman är jag. Glad och uppspelt, bitter och sur, mysig och go, trevlig och artig, snäll och djup. Jag är det där erbjudandet där allt ingår.

Krambuffé

Borde vi kramas mer?
 Ja
 Nej

Fråga mig

7 besvarade frågor

Batmans gästbok

Batmans kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014
>>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se