Alla inlägg under maj 2011

Av MissBatman - 14 maj 2011 16:00

Idag har jag plockat morfarblommor.
Han gav mig det i namnsdagspresent.
För att han kan.

Av MissBatman - 14 maj 2011 09:26

Igår hade jag det perfekt på balkongen. Jag hade smoothie, isvatten, kaffe och bra musik. Där satt jag och myste nästan ihjäl mig.
Sen ringde min mobil och i andra luren fråga dom om jag kunde jobba natten. Det kunde jag ju. Jag gjorde ju inget särskilt liksom.
Men... min mysstund då?

Så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 12, så jag får åka hem och lyssna på oskar Linnros låt och Bob hund på min balkong.
Gärna kaffe till det och lite iskall smoothie också.

Låter jag inte lite sommrig nätsan? Gör jag inte? Är jag sjuk? Jag som annars ganska så hatisk till sommaren och sitter mest och tänker på höstar med fina löv och basker.  Men det är som dom säger; så kan det gå.

Annars så sitter jag faktiskt och längtar lite till jag får sällskap i min lägenhet i juli. Linns hund kommer och räddar mig från fyra väggar med tapet.
Fan vad vi ska snarka ihop i 3 veckor! Då kan jag äntligen ha öppet fönster när jag sover, får då skyller jag bara på Molle-bolle.

Jag har inget mer att säga vad jag vet, om inte du vill tillägga något?
Det är en stor dag för mig imorgon, det vet ni va?
Ni kan skriva det i kommentarsfältet imorgon, det går bra.

Kramas mycket!
Ni är fina med eller utan nytvättat hår.
(saknar mamma, blev lite mammasjuk inatt)

Av MissBatman - 12 maj 2011 20:59

Jag har alltid velat gilla Oskar Linnros, men det liksom går inte. Han är inte dålig, inte på något vis. Han är helt okej, det är han.
Men det liksom räcker inte. Det är som att vara kär i någon. Man kan inte vara kär i en person som är helt okej.Det måste lite till om ni förstår.
Men till vad som hände idag. Jag gillar hans låt "från och med du"  som Linn satte på. Jag vet inte för att den är med i "hur många lingon finns det i världen?", antagligen. Men det gör inget, för jag gillar ju den lika mycket för det. Vad jag än förknippar den med.

Annars tror jag att det har börjat en ny tjej på godislagret och jag tror jag gillar henne! Hon var jättesnäll och trevlig mot mig.
Jag älskar personer som säger något vid kassan. En lite grej bara och jag ler när jag går ut. Det är sådana tillfällen jag får ett enormt sug att kramas.

Av MissBatman - 12 maj 2011 14:53

Jag nämnde inte att jag hade mens va?
Men det har jag.
Fick det igår.

Okej, hejdå

Av MissBatman - 12 maj 2011 14:00

Min granne sitter och lyssnar på A-teens och gamla 80-tals dängor. Jag som trodde det var jag som var DJ i det här huset. Fel hade jag.


Jag har köpt en bok för 260 riksdaler! Det är jävligt dyrt för en jävla bok och bara EN också! Så är den inte alldels för tjock och sådär fruktensvärt bra kommer jag inte göra någonting alls. Finns liksom inte så mycket att göra åt den saken.


Sitter och hoppas på att någon av mina grannar ska flytta. Tycker dom  har bott här lite för länge nu. Jag har ju drömt att kunna säga "jag ska bara gå en trappa upp och ta en kaffe med grannen". Nu blir det ju absolut jättesvårt att säga det eftersom att jag bor längst upp, men ni fattar grejen.
Iallafall så har jag ju ingen att gå till en trappa ner om jag inte ska gå till en alkis eller en 2 barnsmamma. Därför vill jag att paret som bor mittemot mig ska flytta så kan jag och min vän bubbla mellan varandra och framförallt, LÅNA saker.  
Och om det är så att mina grannar läser detta så skoja jag bara.
Jag tycker om er.


Annars har jag blivit bjuden på lunch och så har jag bjudit på kaffe och fixat mitt parasoll. Det ska aldrig mera ner.
Så satt vi och prata om korta människor. Att många kortisar slåss, är det för att kompensera för att dom är just korta? Vi kom på flera stycken kortisar som slåss. Jag slåss inte, men jag är ju inte så jävla kort heller. Tror jag inte iallafall.


Det var allt jag hade för dagen.
Nu ska dricka mera kaffe och lite till kaffe och sedan ska jag simma
i mitt badkar. (jag har inget badkar)



Av MissBatman - 10 maj 2011 20:17

Jag vill så gärna gå på konsert!
Inte festival, eller ja, jag tackar ju aldrig nej till en festival om det vore så.
Men en liten utomhuskonsert skulle inte sitta fel imorgon.
En gatumusikant då? Bara någonting och en filt!
I Karlskoga fanns det en man som är det bästa gatumusikanten jag har hört och jag har hört väldigt få, men han var bäst ändå!

Annars har jag mördat idag, för ni vet, det är ingen fest utan mord!
Att det inte skulle vara någon fest utan OLW är bara lögn. Så ni kan sluta köpa det varje helg nu. Det var en geting jag mörda, så det var en stillsam fest för ett sådant lamt mord.

Nu har jag inte tid med det här mer, för jag ska åka i en röd bil nu. Idag har jag åkt i två röda bilar och en vit bil. Det ville ni veta. Jag vet.

Puss
Ps.. lycka till ikväll.


Av MissBatman - 9 maj 2011 21:30

Idag är det Lars Winnerbäck-måndag och jag kan ju säga att det är då väldigt sällan Lars-dagar överhuvudtaget, även om han var min första förälskelse. Han hörs då alldels för sällan, eller gör han det? Kanske njuter jag sådär extra mycket när han väl hörs? Det har jag inte tänkt på innan, förens just precis nu.
Simhallen kan ju sin grej också. Dom hade på hela "vatten under broarna"-skivan idag. Fan vad dom kan dom där ändå. Eller var det jag som sa till dom att byta till just Lars? Det vet man inte.

Jag har målat en "hylla" till balkongen för första gången i mitt liv. Det blev inte bra, men den är vit. Jag säger som man säger att har du inga förväntningar på hur något ska se ut kan du inte misslyckas bara lyckas.

Jag kom på att jag kommer nog inte hinna att leva så mycket under den närmaste tiden. Jag kommer antagligen pausa mitt levande rejält förutom när jag jobbar då eller äter tocasgrejer.
Men ni förstår, man kan inte både leva och ha en serier på 7 säsonger att se på. Man får prioritera lite och ni som faktiskt fått den härliga förmånen i era liv att lära känna mig vet vad jag väljer.

Jahopp, inget nytt har jag och berätta och inga låtar delar jag med mig av och inga dikter för döende vilsna och döende veka, stolta och sköna heller.
Däremot har jag ett kaffe som jag suktar efter så att jag dör, men det är sent nu. Så sent.

God natt,
mamma.

Presentation


Underbara MissBatman är jag. Glad och uppspelt, bitter och sur, mysig och go, trevlig och artig, snäll och djup. Jag är det där erbjudandet där allt ingår.

Krambuffé

Borde vi kramas mer?
 Ja
 Nej

Fråga mig

7 besvarade frågor

Batmans gästbok

Batmans kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards