Alla inlägg under april 2011

Av MissBatman - 17 april 2011 11:19

En sak jag ville säga.
Det gör ingenting alls att spotify ska börja kosta.
Ingenting alls.

Annars då?
Lite roligt att jag skriver det rätt ofta, fast det är det värsta jag vet när folk frågar mig. Vad säger man till en som frågar något sådant? Jag ska fråga alla jag vet hur det är annars då, mest för att jävlas.


Nej, men pissigt att jag missa Håkan igår. Känns inte så bra i hjärtat. Fast jag är mer sugen att gå på Bob hansson (hade bobkväll igår) eller Fredrik Lindström. Jag har alltid varit lite kär i båda två, mest Bob iochförsig. Björn hatar Bob, går inte ens att prata om det. Han har liksom bestämt sig. Jag och Björn kan bråka rätt ofta om saker vi gillar, för vi tycker alltid tvärtom. Han kan verkligen aldrig ge sig och det gör mig tokig. Jag ger mig heller aldrig iochförsig, men det är en helt annan femma. Tycker jag, inte han.
Men ni, oroa er inte ni! Vi är sams också, ju.

Det var inte alls det här jag skulle säga, jag råka komma in på lite fel tråd nu känner jag.  Nu har jag helt glömt bort vad jag skulle säga, men antagligen var det något väldigt viktigt som det alltid är.

Aja, ska leta pant nu. Hejdå.

Just ja! Jag måste köpa mig en ny mobil. Helvete!
Nu när jag ändå ska betala för att lyssna på spotify, så kan jag ha spotify i mobilen, så jag kan lyssna på dom där låtarna jag inte hittar att ladda ner.
Det betyder att min mobil är för gammal för sådant och vilket betyder att jag måste köpa mig en ny. Det finns inget jag hatar så mycket som att lära mig en ny telefon, gammal som ny, ful som snygg, bra som dålig. Jag bara hatar det.

Av MissBatman - 13 april 2011 22:22

Hej, ville bara säga att jag är trött som döden och lite andra saker som alltid råkar åka med när jag bloggar och har tråkigt.
Som nu, nu har jag har jag väldigt tråkigt och är väldigt trött. Jag vill bara lägga mig och dö i sängen, men jag jobbar och då får man faktiskt se till och hålla sig vaken minsann. Jag fryser lite också, så det blir lite sådär extra synd om mig ikväll.

Annars så tänker jag mest på att grilla. Jag fick någon besatthet att jag måste grilla. När jag jag väl har kommit på en sak som jag vill göra (stora som små) så blir jag som besatt och måste göra det NU eller åtminstone tjata om det. Fast nu ska jag grilla på fredag och tills dess får jag hålla fingrarna i styr. Jag är ju inte direkt solsidesnubben.

Förresten varför finns det ingenting att se på onsdagskvällar?
Skittv.

Men nu ska jag spå mig online här, och nej, det är inte alls töntigt!
Jag tror på stjärntecken och sånt tramas, sådeså!
Okej, fan. Lite töntigt är det, men jag är rätt töntig så det passar väl.

Hejdå, tuffingar.

Av MissBatman - 12 april 2011 22:29

Idag har jag ätit kärlek.
Nu sitter du säkert där och tänker, "vadå ätit kärlek? Kärlek kan man ju inte ta på och hur ska du då kunna äta något som inte går att ta på?!"
Då kan jag berätta för dig att kärlek går visst att ta på och den går att äta OCKSÅ!


Titta bara här!

  

Av MissBatman - 12 april 2011 21:28

Ikväll är det tisdag, eller ja, det har varit tisdag hela dagen. Jag vet att ni vet att det är tisdag och det är inte min favoritdagar. Denna tisdag har ändå varit bra, för jag har ljustisdag! Ljustisdag = man tänder ljus överallt.

Sen så kan jag berätta att min Lp-skiva med Harpo var kanon! Just nu går "Me and my bubblegum gun" väldigt mycket. Den är raffig som min mamma skulle ha sagt.
Du kan lyssna på den på sotify om du vill, för det vill du väl?

Jaha, nu då? Nu har jag nog inget mer att komma med. Om du inte vill veta att jag har möblerat om mina ljus då och läste du nu och ville inte veta så kan jag bara säga, "surt, lillen!"

Nu ska jag njuta och vara uppe sent, för imorgon är jag så ledig så. Därför ska jag ha kaffe så sent som bara den. Mest för att verka cool, verkade jag cool?

Jag har beslutångest också, vem ska jag vara kär i?! Erik eller Mackan? Dom är ju ett team så kanske kan man vara kär i båda? Eller?

Hejdå, småttingar!

Av MissBatman - 12 april 2011 07:35

Hej, min alldels egna blogg. Jag ville inte berätta någonting alls. Jag har inte gjort något särskilt över huvudtaget. Mitt liv är inte så krångligt faktiskt. Man äter lite, sover lite, jobbar lite och mellan allt det där kanske man tar sig en kopp kaffe med antingen en svart kopp eller blommig kopp. Som idag, då valde jag en blommig kopp.

I helgen var ändå linns man rolig, inte för att han brukar vara tråkig eller så, men han var lite extra rolig när vi spelade "med andra ord".
Linn: Om ett barn föds för tidigt, i vad lägger man barnet i då?
Jens: Eh.. En påse!
Dom fick inte rätt på den, om någon undrade.

Annars gjorde jag succé på det nya stället jag jobba på igår. Det första jag gjorde var att råka krossa glas. När jag kom hem till mamma på lunch råka jag krossa en tallrik. När jag var på mitt andra jobb på eftermiddagen tappa jag det mesta jag höll i, men där gick iallafall inget sönder. Fast iochförsig så paja jag en lampa första dagen där, så det är väl så jag imponerar. Jag borde verkligen byta taktik.

Men nu har jag inte tid med detta mer, för jag ska förgifta lite småbarn idag på mitt jobb. Det ska bli kul!
Nejdå, jag är ju snäll.
Sen på eftermiddagen ska jag dricka kaffe ur en helt annan kopp. En kopp med en ko på. Ni ser? Det händer ju massor i mitt liv! Jag byter ju kaffekoppar hej vilt! Ikväll kan jag köra en svart kopp också.

Just ja, hejdå!
Och mina vackra, kramas MYCKET!
Jag ska krama min mamma idag.



Av MissBatman - 7 april 2011 21:37

Det  värsta som finns vid ensamma tillfällen och alla andra tillfällen också är:
När musiken man har är så uttjatad att man liksom inte vill lyssna på musik, men gör det ändå. Som nu känns allt så uttjatat att man bara dör!

Egentligen är det väl tur att jag inte har någon lyssna-sönder-låt just nu, för imorgon ska vi dricka vin hos mig och då får jag liksom inte köra samma låt  om och om igen och några gånger till. Då måste tydligen andra vara med och välja låtar. Ni vet vad jag tycker om det va? Preics, inte kul.
Nejdå, jag är inte omöjlig om det är bra musik, vilket det nästan aldrig är.
Förlåt.

Förresten luktar det äpple hos mig.
Jag har nytt sköljmedel och dyrt sköljmedel.

Nu ska jag göra något helt annat som inte heller är privat.
kram på dig.

Av MissBatman - 6 april 2011 13:10

Amanda ville att jag skulle blogga.
Och nu... har jag gjort det.

Annars tänker jag mest på pyssel.

Av MissBatman - 5 april 2011 20:56

Idag är jag stolt över mig själv och mamma säger att jag faktiskt får vara det. Inte för att jag behöver någon tillåtelse för att vara stolt, men ändå.

Jag har sytt mina allra första gardiner, någonsin! Och vet ni? Det blev bra också! Det ser ut som en liten rar godisbutik i mitt kök nu och det gör mig ingenting alls.
(tänk en jättefin bild på mitt kök med mina gardiner här)

Annars så är jag väl lite besviken på mina få, men starka läsare. Jag trodde ni skulle ge mig tröst och MASSOR av kramar igår på bloggen efter att min mp3 gick bort. Jag trodde ni liksom skulle pyssla om mig lite.. Men icke!
Jag som alltid brukar ge er kramar här.. och jag är bra på att kramas också, ju.

Förresten såg jag en hare utanför mitt köksfönster. Den var snabb.
Nu ska jag äta ägg och dricka vin, jag vet inte om det låter så bra dock.
Men båda är goda, så vad kan gå fel?

Presentation


Underbara MissBatman är jag. Glad och uppspelt, bitter och sur, mysig och go, trevlig och artig, snäll och djup. Jag är det där erbjudandet där allt ingår.

Krambuffé

Borde vi kramas mer?
 Ja
 Nej

Fråga mig

7 besvarade frågor

Batmans gästbok

Batmans kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards