Alla inlägg under december 2010

Av MissBatman - 20 december 2010 20:42

Jag lyssnar nästan aldrig på Kent nu för tiden. Det har jag inte gjort på år nu och såg dom inte ens live när jag var på P&L. Nej, dom har nästan gjort sitt.

Men! Varenda jävla år runt jul kommer dom baske mig tillbaka någon vecka. Som om dom bara är bra då.

Vinter02 kan vara deras bästa låt. Någonsin. Sen har jag inte ens försökt lyssna på deras nya skivor, så som röd och allt. Nej, dom har gjort sitt dom där Kent. Förutom en eller två veckor på vintern.

Av MissBatman - 20 december 2010 20:34

Björn gav min nuvarande lyssna-sönder-låt. Den spelas just nu flitigt på Gösta Berklings väg. Det är låtar som denna man glömmer bort att dom finns. Jag tycker nästan att det är lite bra, för då blir dom så bra när man lyssnar på dom igen.  Björn är en bra man. Det är han. Speciellt när man skickar söndagslåtar.

Lyssna vettja!

Av MissBatman - 20 december 2010 02:25

Sitter och kollar på kort på Wille-pille. Hanna hade lagt ut så fin kort på honom. Saknar knodden nu ju, men snart får jag träffa honom!

Nu kommer jag och Wille iallafall, dock har han vuxit lite sen den här bilden togs. Okej rätt så himla mycket. Lilla sötkörven.


  

Av MissBatman - 16 december 2010 01:17

I veckan satt jag och lyssna på gamla skivor jag hade bränt ner och det skulle jag verkligen ha gjort! Jag hitta verkligen massor av fina guldklimpar! Jackpot liksom!
Jag kämpade länge med att lägga in alla i en spotify-lista (en del fanns inte och det blev jag lite ledsen för, så som äppelmelodin).

Om jag kunde och om jag var bra, så skulle jag kunna dela min lista här. Nu är ju inte fallet så att jag är kunde eller att jag var bra, så det var ju synd. Hojta till om du vill lära mig allt det där. Vill du höra den så kika in på fejjan, vettja!

Här har ni ett smakprov den gamla goda tiden som stenhäftig 14-15 åring. Den är bara så klockren! Såklart.

Av MissBatman - 15 december 2010 13:19

Jag har tänkt länge på en sak man brukde säga när man var liten. "Sofia är bäst, ingen protest. Protesten försvann och Sofia vann".

VA? Kan någon förklara vad man vill ha sagt med detta?! Det var ju ingen protest och så försvann den iaf och jag vann? Vann vadå? Fattar ingenting!

Av MissBatman - 15 december 2010 02:06

Nu har jag tittat på Bob Hansson och hans föreställning om lycka.

Han är lika bra varje gång och alla får vara med varenda gång, även tjejen jag inte ville acceptera som vän på facebook. Även hon! Och så jag.

 


"Vi bara lever. Och all den här lyckan, vad har den med mig att göra?
Jag som bara undrar om jag får vara med eller inte och det får jag, tror jag.
Trotts mina ränder, trotst att jag hela föreställningen glömde att hålla in magen.
Att jag får vara med här och överens om detaljerna.
Att jag får vara med er, fast än jag inte är lycklig. Att jag får vara med även om jag är det, även om jag är jättelycklig.
Om jag får vara med, så får ju ni också vara med, det är ju det som är grejen. Vi är ju flockdjur, ja men, det är ju vi som är flocken då.
Hur kan vi tvivla på att vi inte är i precis det skick vi redan  ingår i, för det gör vi ju. Med våra ränder och med våra drömmar och med våra kantstötta tallrikar som vi gömmer längst in i skafferiet innan gästerna kommer.
Och vi renoverar våra toaletter och vi skurar dom så himla rent och fint. Så kommer gästerna och säger "vilken fint skurad toalett du har, vad ren den är". Ja, men det är den ju, men dom skulle bara veta, för bara en kvart sen var det ju bajsränder. Fast det vet dom ju, för det var ju deras toalett också, fylld av bajsränder. För det är ju toaletters grej. Det är ju därför dom finns till och dom var det och fast dom vet om detta innersta om oss och dessa toaletter så tar dom emot oss.
Och dom kommer hem till oss och dom ger oss till och med ibland blommor, för att dom är lite blyga tror jag.
För egentligen skulle dom vilja ge sig själva till oss och hålla om oss och äta blåbär med oss och spela luftgitarr med oss. Lyckan kan vara den största trumman i hela världen, men kan ändå vara så svår att höra.
Lyckan är en kopp  kaffe helt utan rosett, men med lite mjölk kanske."


- Bob Hansson

Av MissBatman - 14 december 2010 16:28

Bokhylla har jag ingen och ingen annan heller tydligen. Är det ute med bokhylla? Varför har det blivit det och vart har alla sina böcker? I en byrålåda som jag? Nej, det tror jag inte. Saknar bokhylla nu.

Det är tisdag förresten och det är en fin tisdag, inte för att det är något speciellt med denna tisdag just. Men ändå.

Jag skulle vilja berätta något, men ingentig har hänt och jag har inga funderingar heller. Det hade jag mycket förr, funderingar. Typ: varför är tomten röd, vem bestämmer det? Och varför är någonting mer "okej" om några fler har gjort samma sak? Exempelvis om man tycker att man har en alldels för grön tröja för att det ska vara snyggt. Då kan man tänka såhär; "Fast det är ju fler som har det, så det är ju okej". Varför skulle någonting vara mer okej, för att andra har det? FATTARU?! Såklart du gör.  Vissa saker är ju inte okej hur många det än är som gör det. Som om din kompis mördar någon som hon inte gillar, så känner ju du inte att då kan du också mörda för det är det ju fler som gör. Så hoppas jag inte att du känner iallafall, då blir jag rädd för dig. Det var väl allt.

Björn kommer på fredag. Saknar Björn. Kram på Björn.
okej, hejdå.

Av MissBatman - 13 december 2010 00:06

Jag skäms. Jag skäms att jag inte haft en enda jullåt på min blogg iår eller knappt nämnt julen. Det är pinsamt.

Ändring på det imorgom. BUMS!

Presentation


Underbara MissBatman är jag. Glad och uppspelt, bitter och sur, mysig och go, trevlig och artig, snäll och djup. Jag är det där erbjudandet där allt ingår.

Krambuffé

Borde vi kramas mer?
 Ja
 Nej

Fråga mig

7 besvarade frågor

Batmans gästbok

Batmans kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards