Alla inlägg under oktober 2009

Av MissBatman - 20 oktober 2009 06:53

Bob Hansson vill jag härma! Det vill jag alltid, men det är både fult att härma och peka.
Fast peka på honom skulle jag aldrig våga, han är för bra.

Det är lite som lågstadiet när jag fråga chans i någon som jag inte var kär för att jag inte våga fråga chans på honom jag var kär i. Jag pekar hellre på Hitler, än på Bob.

Jag är en rädd jävel. En dag ska jag hälsa på Bob och alla jag är kära i.

Av MissBatman - 20 oktober 2009 06:47

Jag tror inte på att just denna tisdag kommer att bli en bra. Jag tror att det är filmhistoriaprovet som värker i vaderna och jobbet som klia på armbågen.

Ibland får dagarna vara lite dåliga. Iallafall klockan sju på morgonen.
Klockan åtta kanske den blir bättre.

Jag är inte den som ger upp.

Ps.. Amanda kanske har försovit sig för det är ingen som ringer till mig.

Av MissBatman - 18 oktober 2009 02:22

Jag lyssnar på Håkan och mår bra. Hans bortglömda album glöms bort. Ingen vet riktigt varför, men det är så. Nu kör vi 13 och är kära. Igen och Igen och Igen.


För ibland vill man gå med någon från bussen och att någon rånar en bank för en.
Precis som den där Håkan sjunger.


Av MissBatman - 18 oktober 2009 01:51

Det är kvällöppet på min blogg ikväll, eller kanske t.o.m nattöppet? Ja, nattöppet är det nog. Natten brukar ju börja vid 12 och klockan är snart 2!

Vi pratar om kärlek och att den kan vara blöt ibland.
Och ingen vill vara blöt och kall, men ibland går vi ju ut ändå.
För att hoppas på att det är uppehåll och att regnet inte kommer.
Ibland kommer det och ibland inte.
Det så det kan vara ibland och det är inget vi kan göra åt det.
Mer än att gå ut eller inte gå ut.
Torr elelr blöt, blöt eller torr?

Oj oj, nästan lite gulligt. Jag får sluta. Gulligt är negativt. Man kan le, men bara i några sekunder för det uttryck för känslor och det är förbjudet! Om man vill vara säker på att vara torr, såklart.

Av MissBatman - 15 oktober 2009 22:08

Jag träna nyss och efteråt luktar jag svett. Det kan ju vara rätt vanligt att man luktar svett då och att duscha efteråt är ju också väldigt vanligt. Jag duscha efteråt.


När jag stod i duschen tänkte jag på svett och jag tänkte att det är ju en doft som alla andra, egentligen. Som en parfym alla gillar inte, vad det nu finns för parfymer. Alla gillar ju inte samma. Jag kan ha en favorit och sen kan ju någon annan tycka att det är den mest vidriga parfymen som någonsin skapats. Det är ju inte konstigt att det är så, för vi har ju olika smaker.


Men svetten då? Jag vet nog ingen som tycker svett luktar gott, ingen! Varför är det så? För svett är väl en doft som alla andra? Jag tycker att någon av alla 9 miljoner i Sverige borde tycka svett luktar gott, bara någon, en enda liksom. Nu har jag ju inte frågat alla i hela Sverige, men jag tror ändå att det är VÄLDIGT sällsynt. Svett är ju t.o.m ekologiskt! Ekologiskt som är hur mode som helst nu! Men icke, svetten forsätter att vara äckligt och lukta illa.


Och bajs, ja! Det tycker heller ingen luktar gott fast det är en doft som alla andra och också är ekologisk!
Jag ska forska vidre i varför vi tycker att bajs och svett luktar äckligt, fast det bara är en doft som alla andra.


Tills dess!
Kommer jag fortsätta duscha och inte fisa offentligt

Av MissBatman - 13 oktober 2009 21:18

Amanda och jag har alltid sagt att vi faktiskt är smarta och att det är folk i vår omgivning som inte fattar våran ironi vi har. För jag vet att vi är smarta, vi har bara inget behov att gå runt och bevisa det. Vi tycker att det räcker med att vi och våra mammor vet.


Men så idag fick jag lite tvivel från Amandas håll. Vi prata om läsk.


Jag: Minns du den där läsken man köpte i back som inte hade kolsyra och smaka festis?
Amanda: Nej, men jag minns den där blå! Den älska man ju, men det var ju säkert bara för att den var blå.
Jag: Ja! Monsterdricka. Den var ju cool för att det var åldergräns också eller något sådant och blå tunga. Det tyckte man ju var skitfränt.
Amanda: Var det? Fick man inte var förgammal eller?
Jag: Ja, något såndant tror jag att det var.
Amanda: Man fick väl köpa den ändå, eller?


Ja, Amanda man fick köpa den ändå. Läsk kan också skoja, det är inte bara vi.



Av MissBatman - 13 oktober 2009 21:10

Nu heter min blogg http://missbatman.bloggplatsen.se/ som ni ser är det INTE "bloggagratis" längre, utan "bloggplatsen".

Jag vill inte att ni ska missa ett enda blogginlägg av mitt intressanta och underbar liv. För ni vet, det händer alltid saker att ta upp. Bara en sån sak som att jag åt tacos idag och den var god! Det finns så mycket!

Tjarååå

Av MissBatman - 13 oktober 2009 20:28

Jag är lite som franz och följer grupptryck, försöker att hänga med dom olika trenderna liksom. Skaffar blogg, börjar fika på café, har halsduk på hösten. Ja, ni vet man gör det mesta för att hålla en god stämning.
Man vill inte att folk ska komma fram på stan och fråga varför man inte har halsduk eller varför man inte sitter och fikar på något café istället för att stå där och vänta på ett liv med bussen. Man känner att det är lika bra att säga direkt här i bloggen att man fikar och att man visst använder halsduk, då slipper man onödiga frågor.

Franz säger att trenden nu är bloglovin, även om vi är en sådär 2 år försenad med denna trend. Men jag tror inte vi tycker att det gör något, vi verkar vilja följa den iallafall. Så jag blev medlem, börja prenumenera på hennes blogg och skulle göra så jag själv kunde ha så att fölk kunde prenumenera på min.

Men icke. Det är inte jag som är trög, det är sidan som inte visar hur jag ska göra! Ja, det är sant jag fattar inte hur man lägger in sina egna blogg på bloglovin. Försök inte ens nämna ordet trög, för det är inte mig det är fel på det är sidan.

Kanske.

Presentation


Underbara MissBatman är jag. Glad och uppspelt, bitter och sur, mysig och go, trevlig och artig, snäll och djup. Jag är det där erbjudandet där allt ingår.

Krambuffé

Borde vi kramas mer?
 Ja
 Nej

Fråga mig

7 besvarade frågor

Batmans gästbok

Batmans kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards