Alla inlägg under augusti 2009

Av MissBatman - 12 augusti 2009 16:10

För en gångs skull har jag och fröken Pettersson bytt roller. Amanda har tipsat mig om en låt OCH en grupp nu. Jag gillar självklart båda. När allt kommer runt om kring så är det så att Amanda och jag gillar ofta samma smak av musik. Jag vet inte vad som fick henne att gå från svenk hip hop/techno till min musik. För visst höll jag minsann stadigt till Håkan.

Jag tråkigt och väntar på att klockan ska bli 5 så jag kan åka till Norrköping. Men tills dess försöker Björn få mig att tycka Iron maiden är speciella. Jag vet inte, är dom det? Kanske. Jag ska förslå en veckas musikbyt någon gång, men jag tror han bara skulle fuska! Han skulle antagligen inte ens säga ja.


Snart kommer Linn hem från Stockholm. Hoppas man får något av henne.

Av MissBatman - 11 augusti 2009 23:30

Amanda går på dejt. Jag vill med gå på dejt!!!
Jag tycker det borde finns ett dejtställe för tjockisar, där man får dejta.

Jag tror att dejta är livet! Men inte fan får man dejta inte! Nejdå, även om skönheten kommer inifrån!

Jag tror ändå att dejta är livets mening. Jag ska fråga Amanda om det är så eftersom jag aldrig varit på en dejt.

Slut

Av MissBatman - 11 augusti 2009 23:12

Idag har jag inte gjort någonting alls skulle man kunna säga. Eller jag har ju varit ute och gått vid halv nio, men räknas det ens? Var jag ens vaken när jag gick? Jag börjar undra...
Jag var hemma till tio kanske och drog en dusch. Ja, sen sov jag. Vid 1 fick jag mat av min mor och den maträtten hette tacos. Ja, sen sov jag.

Jag fick en paus från min helt onödiga dag av Amanda. Hon bjöd på kaffe och ett platt hår till mig. Jag fick iochförsig göra allt själv medans hon ladda inför dejten.

Jag har mitt skärp runt huvudet och jag vet inte varför. Lite skärp i munnen med som jag suger på just nu. Inte så tokigt ändå.

Ja, det var väl allt. Jag är mätt och lustigt nog lite trött. Så man kanske kunde dra tupplur nu. Dra sig till kojs, så att säga. Eller vadå kanske? Ska upp tidigt imorgon och vara laddad som tusan! = MÅSTE sova nu.

Av MissBatman - 10 augusti 2009 17:12

Hej
Om exakt en vecka kanske jag börjar skolan. Vad tycker jag om det? Jag är så klyven. Ska jag tycka om det eller inte? Antagligen är det lika bra att jag tycker om det eftersom jag ska börja skolan då. Varför ogilla något jag måste göra som jag kan gilla? fattru? Du fattar.

En sak vet jag iallafall det är exakt en vecka kvar tills... Folkbladet! Och är det något jag INTE längtar till, så är det just Folkbladet. Men är man fattig har man  inte mycket till val.

En sak jag längtar är hösten. Det märker man bara man kommer in i mitt rum. Hur, tänker ni med nyfikna öron. Jag lyssnar på Lars Winnerbäck. Han är alltid höst. Jag har laddat upp lite smått inför hösten iallafall. Jag har ljus och en höstmössa och det är ju bra, tycker jag.

Av MissBatman - 10 augusti 2009 17:05

Idag är det en skryt-dag känner jag. Jag känner att det är vad som passar in på schemat.

Allting börjar klockan sju på morgnen, då jag är uppe och vid liv! Helt otroligt enligt min mening. Sen vid åtta på morgonen möter jag upp Erica och vi går en HEL timme! Hör och häpnas! Jaha, vad det allt, tänker ni och ser besvikna ut. Jag kan gäldja er att det inte alls är allt. Slutet har jag inte ens gjort, men skapar här på bloggen iallafall. Om cirkus 20 min ska jag möta upp Amanda och Erica för ett träningspass på gym! Jag känner mig underbar, vilket jag är.

Jag är på gång och jag är inte så taggad som jag låter, men jag på gång.

Av MissBatman - 6 augusti 2009 11:44

Hej, kära medlemar som älskar all musik jag lägger ut här. Så härligt att höra! Jag blir varm inombords.

Jag måste uppdatera mig lite känner jag om min sjukdom. Ni vet ju att jag inte alls är någon envis person, utan lägger av så fort jag får chansen. Men inte i detta fall! Jag drog av mig kläderna och gick in i duschen och gick bara rakt. Rakt jävla ut för att blir frisk! Inte var jag så kaxig när jag kom hem från min promenad, men på kvällen var jag på topp igen. Nu kan ni inte kalla för en såndär som ligger messjuk och överdriver, visst? Jag tar tag i saker som en karl gör! Även om jag ÄSLKAR att överdriva så folk ger mig alldels förmycket uppmärksamhet, men det är INTE messjuk! Slut på det.

På tal om idag så äter jag en nyttig frukost, precis som jag sa förra veckan.
Jag kan också och inga undantag denna gång. Amanda vill inte vänta för länge med våra nya stilar. Blev ni nyfikna? Vi också! Vi har ingen aning om vad det blir, men vi tänker oss en makeover! A big one.

Jag tänker på karlar nu fötiden. Inte sådär alldels förfärligt många, nej nej. Bara sådär några stycken. Nu tror ni att jag tänker snopp och sånt, inte jag!
Men en annan sak jag har tänkt mycket är vad man kan kalla tjejer lilla "snippa"? Det finns ju inte ett enda bra ord! "pulla" har jag redan sagt nej till och "fitta" talar vi inte ens om. Vad ska man säga?

Av MissBatman - 4 augusti 2009 15:05

Ibland slarvar jag och tänker att, "dom är inte så jättebra förra skivan" och struntar att lyssna igenom skivan. Jag ska sluta att strunta i saker och ting. Då går det så att man inte hittar just den här låten. Pinigt nästan.

Av MissBatman - 4 augusti 2009 14:44

Det är fruktansvärt synd om mig idag. Det finns inga gränser!Bara som en sån sak att jag inte fått en ENDA kram idag.

Idag har jag feber, ont i halsen, snorig OCH hostig!!

Seriöst, det är grymt synd om mig. GRYMT!

Presentation


Underbara MissBatman är jag. Glad och uppspelt, bitter och sur, mysig och go, trevlig och artig, snäll och djup. Jag är det där erbjudandet där allt ingår.

Krambuffé

Borde vi kramas mer?
 Ja
 Nej

Fråga mig

7 besvarade frågor

Batmans gästbok

Batmans kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skapa flashcards