Alla inlägg under augusti 2009

Av MissBatman - 29 augusti 2009 01:00

Det är trevligt när det kommer mycket ny bra musik samtidigt, man får så himlans mycket att göra då. det är så mycket man måste lyssna in.

Jag gillar sånt.

Av MissBatman - 28 augusti 2009 22:42

Vi kollar nu på film. Jag är inte så insatt och min plånbok är tillbaka.
Nu fattas bara nycklarna och idag har jag skolkat.

Tack för mig. Killar är snygga, ibland.

Ps... Jag skulle vilja ha en skrivbok på bokia.

Av MissBatman - 28 augusti 2009 15:08

15:08 och det är eftermiddag. Tiden har inte stannat och jag har renast mer än två kantareller. Man ställer väl upp om någon har plockat kantisar till mig.
Jag väntar på min pappa,han verkar vilja komma till mig klockan 4 för att hämta mina nycklar OM dom finns vill säga.

Idag ska jag och Linn laga middag till Jens, fast mest för att vi vill ha det. Jag tror att Jens saknar mig så bara den, eller jag vet att han har. Han saknar alltid mig......
Just det! Potatisgratäng och kött servera ju! Vad tror vi? Vi tror på att det blir gott.

Jag tycker att ni ska lyssna på Melissa Horn lite mer än vad jag gör, för hon är en himla bra tjej.

Av MissBatman - 27 augusti 2009 22:04

Jag är rädd nu. Jag är inte bara rädd för mamma, utan mig själv också! Förra veckan tappa jag bort mina nycklar och min plånbok, som tur var fick jag tillbaka allting.

Idag så hände det grejer också. Jag och Linn skulle åka på bio och på bussen in glömde jag min plånbok. Jag blev lite stressad eftersom på bio behöver man pengar, det hörs ju på namnet bara. Okej, jag ringde runt lite och fick reda på att den ligger på hittegods i Norrköping. Jag blev glad och nöjd, men min mor var dock rätt irriterad över min klantighet.

Jag åkte hem från bion och på bussen glömde jag mina NYCKLAR! Jag får inte nog av att glömma saker! Det där med nycklarna är inte offeciellt för min mor. Hon skulle bli mer arg, så nu är jag rädd för mamma OCH för mig.

När ska jag ge upp?! Jag får inte glömma saker mer. Vad ska jag göra?!
Hjälp mig, jag behöver vård.

Av MissBatman - 26 augusti 2009 21:40

Det är så passande och det är så himla trevligt att han kommer in här. Här i min höst med nya melodier och nya texter. För som jag sagt tidigare, så är Lars Winnerbäck alltid höst. Alltid.


Det är lite fartigare än vad jag trott och jag är inte hemma i låten än, men det här är fint. Himla fint. Detta tänder vi ljus till.

Av MissBatman - 26 augusti 2009 16:16

Jag är avundsjuk om Linn Idbrant-Dure. Hon ska alltid hålla på och ha sig. Först fick jag reda på att hon fick en underbar lön och tror ni det räcker med det?
Nej, inget räcker för henne, hon har alltid något med i bakfickan.
I höst drar hon till ENGLAND! Kom igen! Jag tycker inte man får åka till England om inte alla får åka till England, eller enbart jag.

Nu är jag avundsjuk på henne för att hon alltid är så rik och får åka iväg på saker och ting. När är det min tur!? Just det! Hon har TVÅ hundar också. TVÅ!! Jag sa ju att hon var den som i nöjde sig, så hon drar till med två! Hon är värd det och jag får vara avundsjuk. jag är iallafall ärlig!

Jag är en fattiglapp, har ingen hund, får inga underbara löner eller åker till England. Det längsta jag kommer i höst är nog till småland.

Nu ska jag vara lite bitter och ta en kaffe eller 3 koppar. Låter jag som en bitter tant? Jag lovar, det här är bara ett spel.

Av MissBatman - 25 augusti 2009 22:58

Nu börjar allt om igen. Nu har vi nya planer, nya skolor, nya städer och nya hopp att tänka på.

Som sagt allting börjar om igen. Nu hoppar vi till västragötalnd och drömmer om ett liv där. Vi har idéer så det räcker till en hel armé!

Presentation


Underbara MissBatman är jag. Glad och uppspelt, bitter och sur, mysig och go, trevlig och artig, snäll och djup. Jag är det där erbjudandet där allt ingår.

Krambuffé

Borde vi kramas mer?
 Ja
 Nej

Fråga mig

7 besvarade frågor

Batmans gästbok

Batmans kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skapa flashcards